Fotografering af nyfødte og babyer

Magic Moments:

Jeres lille pusling bliver alt for hurtigt stor. Som professionel babyfotograf hjælper jeg jer med fastholde de mange livsbekræftende indtryk fra jeres barns første fantastiske måneder.

Jeg har lavet et specielt tilbud på en babyfoto-pakke, hvor I får 2-3 timers fotografering og 2-3 timers efterfølgende billedbehandling for blot 1.499 kroner.

Pakken giver jer 5 flotte billeder af jeres lille baby. Hvis I ønsker flere (eller færre) billeder, så finder vi også ud af det. Læs mere om pakketilbuddet nedenfor.

Sådan tager jeg billederne af jeres baby

For at sikre perfekte billeder af jeres baby, så kommer jeg ud til jer.

Det gør jeres dreng eller pige mere tryg – og gør det samtidig nemmere for jer, når der skal ammes eller skiftes ble undervejs.

Jeg medbringer mit mobile fotostudie. Hvis I ikke har de optimale 3 x 3 meters gulvplads, så finder vi en kreativ løsning, så både lysforhold og baggrund alligevel bliver perfekte.

Jeg bruger så få rekvisitter som muligt for at fastholde fokus på den vigtigste del af motivet, nemlig jeres baby. Jeg har dog en avanceret stol/pude med som gør at babyen ligger/sidder trygt, sikkert og behageligt.

Der er dog altid plads til favoritranglen eller barnets yndlingstøjdyr.

Det er optimalt, hvis I begge kan være hjemme, når billederne skal tages. Det giver mulighed for, at vi også kan tage billeder af jer sammen med jeres baby.

Anbefaler:

Jeg anbefaler desuden, at I – ligesom jeg – ikke har andre aftaler umiddelbart efter babyfotograferingen. Jeres baby styrer slagets gang og hvis der skal skiftes eller ammes undervejs, så skal der naturligvis være god tid til det. Så selvom babyfotograferingen normalt ikke tager meget mere end 2 timer, så er det vigtigt, at vi har en time i reserve.

Normalt så koster det 500 kroner, hvis en fotoopgave aflyses i sidste øjeblik. Ved fotografering af babyer er jeg ikke så striks. Hvis jeres baby er syg, så kan I udskyde vores fotoaftale med kort varsel. Det koster ikke noget.

Priser på babyfotografering

BABYPAKKE
Magic Moments
1499 / DKK
  •  1 times fotografering hos jer
  •    5 billeder (digitale, i højeste opløsning)
  •    Professionel lyssætning
  • chat_bubble  Folde-ud-baggrunde
  •   Professionel retouchering
  •   Fri kørsel i postnumrerne: 1000-2999 & 4000-4099
          (derudover 3. kr. pr. kilometer)
  •   Ektra billeder kan tilbøbes (250 kr.pr.stk)