Bigandt Fotografi er et fotografbureau, som ser verdenen i billeder.

Drivkraft/Motivation:

Passionen for mit arbejde er situationen og stemningen, jeg har mange års erfaring indenfor fotografi, jeg har været i lære i de gode dage med mørkekammer og filmfremkaldelse:) min motivation er ikke blevet mindre med tiden.

Min drivkraft er at forevige det jeg ser på allerfineste måde! For mig er et billede ikke “bare” et billede – det er kunst! Perfektion kendetegner Bigandt Fotografi. Intet bliver overladt til tilfældighederne, derfor bliver Bigandt Fotografi´s billeder alle bearbejdet meget grundigt i mange professionelle programmer.

 

Top Kvalitet:

Bigandt Fotografi sætter en dyd i kvalitet og er først tilfreds, når mine kunder er det! Bigandt Fotografi fotograferer med Canons professionelle kamerahuse samt Canons professionelle L objektiver samt Carl Zeiss´ med stor blændeåbning. Dette bevirker, at jeg under meget lyssvage forhold som f.eks. bryllupsmiddage ikke benytter blitz. Dette giver nogle fantastiske stemningsbilleder med den rette glød.

Bigandt Fotografi ejer også dyrefotografi.dk. Her er det muligt at få taget billeder sammen med sine dyr eller udelukkende dyreportrætter. Klik “her” for at besøge hjemmesiden.

Husk! Fotografi er et personligt håndværk. Vælg din håndværker med omhu! Velkommen til Bigandt Fotografi

Mikkel Bigandt

Fotograf & Indehaver